Svatební proslov

Svatební proslov

Anotace: Pro mou kamarádku Terezku.

Každý se cítíme někdy sám, jako jedna z miliardy duší bloudící davem, vy měli jste to štěstí najít druhou duši k sobě, abyste tvořili pár a tak královna skončila se svým králem.

Život je bitva, na kterou ale nejste sami, hledejte sílu a lásku v sobě, pak i my ostatní jsme tady s vámi.

Na vaší společné cestě životem vám přejeme hodně lásky, zdraví a štěstí.
Věříme, že cokoliv si spolu budete přát, to zvládnete, protože pro lidi s otevřeným srdcem se vždy spojí celý vesmír.
Autor Poenika, 22.07.2022
Přečteno 150x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Říkala jsem ho na její svatbě. Děkuji :)

22.07.2022 17:04:56 | Poenika

Doufám že se to k ní dostane, je to milé :)

22.07.2022 13:26:03 | Marry31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí