Melodie lásky

Melodie lásky

Anotace: Neschovám se před tebou, nemůžu utéct, vždy se nakonec nechám unést,..

Vypila jsem moře lží,
utopila se v něm.
Ale srdce stejně dál ví,
že štěstí jsem našla v něm.

Jen s tebou,
vlny mě za tebou nesou.
A já stále tou velkou láskou planu,
vzpomínám a sama sebe klamu.

Že nebylo to opravdové,
bylo to neskutečně pravé.
My dva jsme jako oheň a led,
pro tebe přejdu hory i čínskou zeď.

Díváš se na mě z dáli a mně to lichotí,
znovu tvé bezpečí mě do náruče uchopí.
Sice jsi daleko, příliš,
ale uklidňuje mě, že mě vidíš.

Lásko, zdáš se mi každou noc ve snech,
tak jako tehdy bereš mi znovu dech.
Můžeme oba obelhávat sami sebe,
ale já vím, že stále chci jen tebe.

A já nechci mlčet,
chci do světa křičet!
Že jsi má spřízněná duše,
že jen s tebou srdce mé tak tluče.

Připoutal jsi mě k sobě
a já vždycky budu patřit jen tobě.
A jak řekla, tak se stalo,
její srdce denně tvoji melodii hrálo.

Miluji, miluji,...
Autor Tvoe_solnce, 26.07.2022
Přečteno 217x
Tipy 6
Poslední tipující: CULIKATÁ, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí