Žízeň

Žízeň

Ze tmy oblohy světla tečky,
padají k němým zrakům nás.
Přání vypouštím jak dárečky,
ty více než tušíš uděláš.

Jen světlo tvoje přebíjí,
tisíciletý úkaz andělů.
Bez lásky já jako-by nežiji,
stvořen jsem k tomu účelu.

Když po mém boku Lásečko,
cítím teplo tvého bytí.
Mám jasno kde je moje místečko,
Jsem poutník na poušti - a ty jsi moje pití.
Autor petrzal, 28.07.2022
Přečteno 160x
Tipy 14
Poslední tipující: Iva Husárková, Nazgulll, Sonador, šerý, Fialový metal, WWW, Psavec, mkinka, CULIKATÁ, Stanislav32, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

až na ty zdrobněliny je to pěkné*

28.07.2022 21:49:22 | Sonador

Pěkně sis s tím pohrál

28.07.2022 12:51:31 | Marry31

Krásná, plná barevných obratů .)

28.07.2022 12:30:47 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí