Ve víně jsi ty

Ve víně jsi ty

Anotace: báseň jinak je taková velmi upřímná

 

 

mému stínu chybí stín tvůj

mému jídlu společný stůl

mému životu chybíš jak sůl

před tebou celý

po tobě půl

 

 

vím velmi dobře kam zmizela vášeň

vím nikdy nepřečteš tuto mou báseň

 

na dně vína hledám tvé oči

cítím tvé rty když se mé rty v něm smočí

 

laciná romance

laciné rýmy

 

vzpomínka na polibky v přístěnku

čtyři roky radosti na směnku

 

ztracená láska s prošlou zárukou

 

 

 

Autor ElaJah, 28.07.2022
Přečteno 178x
Tipy 17
Poslední tipující: mkinka, Lioness, Lexi, Marten, Iva Husárková, CULIKATÁ, šerý, Nazgulll, Fialový metal, Sonador, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale pěkné vzpomínky zůstaly...

29.07.2022 11:09:19 | CULIKATÁ

Jak vinohrady plodí, život další lásku zrodí.*

28.07.2022 23:21:25 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí