Nevěřím na věrnost

Nevěřím na věrnost

Anotace: zklamání z nevěry žen

Nevěřím na věrnost, kterou's mi slíbila,
tvá slova spálila nejedna nevěra.
Já věrný zůstával ve slepém doufání,
že o lásce ve dvou máme stejné vnímání.

Teď už vím, co od žen čekat mám,
pozlátko naděje, že budu jediný,
kdo je ve vztahu k druhému nevinný.

I kdyby svět se veskrze otočil,
nikdo by mne nikdy nepřesvědčil,
že žena bude věrná muži, jak slíbila
a přitom se za jiným neotočila.

Vše jsou jen sliby ve větru vanoucí,
které se mění dle situace jsoucí...
Autor Agamemnon, 28.07.2022
Přečteno 147x
Tipy 2
Poslední tipující: Marten, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nemysli si naivně, že jsi její milenec...hm, poslední...;-D..ale chlapi jsou stejný mrchy...když chtějí.

29.07.2022 13:19:58 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí