Ani vran...

Ani vran...

Nebyl horký den,

nepršelo,

nebylo ani krupobití,

neslyšel jsem křik

toho všeho kolem,

ani vran, co obvykle o smůle lkají…

mraky nesly oblohu, choulily se do sebe

jako papír, co sedí v koši

a přemítá, co na něm slova znamenala.

Já byl s Tebou,   

přísahám!

Chvíle jen malinko se vlekla,

než přišla jsi.

Ne nebyl,

nebyl to smutný den…

Autor Caliéry, 29.07.2022
Přečteno 163x
Tipy 10
Poslední tipující: ukrytá v máku, šerý, Marten, Psavec, Iva Husárková, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

K této se ráda vracím. Má kouzlo i dech, co zatáhne k sobě a nepustí.

04.08.2022 12:11:26 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí