Čarodějka

Čarodějka

Čarodějka, rudé vlasy,
zaklela na věčné čas,
mě i moji mysl,
snad to dává smysl...

Oči jako býlí,
Láska jenom sílí,
nezbývá než čekat,
a to býlí sekat.

Potkal jsem ji v lese,
prý už něco snese.
Našel jsem ji v močálu,
takových je po málu.

Chyběla mi po ránu,
chyběla mi v románu.
Byla ladná v domnění,
že se pro mě promění.

Byla to však čarodějka,
možná trochu darmodějka,
necitlivá, bez lásky,
malujme zase obrázky...
Autor Křemen, 31.07.2022
Přečteno 147x
Tipy 7
Poslední tipující: Holoxicht, mkinka, Stanislav32, Psavec, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí