Ultimativní Milenci

Ultimativní Milenci

zapadl jsem hned za nejbližší škarpu
svých poetických kýčů
kde se ještě hejno hmyzích múz páslo
a dávalo svá pěkně*

v božím doupěti jsem do sebe hodil kafe
se steroidními insekticidy
černější než oblek upřímného kněze
a vrhl se na Tebe

už nevyvázneš maličká

věříš

tahle žádná křídla nemá

a kdyby je měla tak z mých pohledů shoří
a ty
že ještě ráda uhoříš
že už bylo načase splynout na křídlech
a proniknout v nirváně do duší těch vesmírnejch jépic
Autor J's .., 31.07.2022
Přečteno 145x
Tipy 14
Poslední tipující: CULIKATÁ, Marten, Iva Husárková, zdenka, Psavec, mkinka, Fialový metal, šerý, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jé-pic...rději bez jépic***

31.07.2022 16:00:21 | Frr

rdím žetam je jépic, jakože jsem to já :)ač... máš recht, že jsem někdy už i bez sebe :) ...a děkuji Ti za přijetí, pěkný večer Frr*

31.07.2022 20:47:04 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí