Bláznivá láska

Bláznivá láska

Anotace: Stvořený pro mě, jeden jeho pohled a je po mně. „To je láska!" vykřikla.

Napíšu sto básní
o tom, jak jsme byli šťastní.
Na srdci mám tolik slov,
co tíží mě jak kov.

Pamatuju na naše sliby,
proč se mi pořád tak líbí?
Odjedeme spolu - do daleké země,
nemůžu být bez tebe a ty beze mě.

Dvě duše, stejně střelené,
atmosféry často napjaté.
Výbuchy sopek byly běžné,
ale stálo to za to usmiřování něžné.

V tvém náručí ztrácím pojem o čase,
dej mi to, po čem toužím, dej mi to zase.
Tvé rty na mém těle,
svým tělem hřej mě.

A opět stejný koloběh,
jeden druhému bereme dech.
Adrenalin v těle se zvedá,
to, co spolu máme, nám nikdo jiný nedá.

A tvé oči řeknou všechno to, co ústa chtějí tajit,
v tvých pohledech umím lásku ke mně najít.
A tak své pohledy skrýváš,
raději jinam se díváš.

Dej ruce vzhůru, vzdej se,
podlehni citům a oddej se.
Podej mi ruku, já ráj ti ukážu
a lásku svou ti dokážu.

Pojď se mnou do ráje, lásko,...
Autor Tvoe_solnce, 01.08.2022
Přečteno 208x
Tipy 9
Poslední tipující: CULIKATÁ, Uličný, Marry31, zdenka, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná věcička .)

01.08.2022 16:42:48 | Constantine

Děkuji ti :-)

01.08.2022 22:46:49 | Tvoe_solnce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí