Mohl bych..

Mohl bych..

Anotace: Pro Tebe cokoli na světě

Mohl bych Ti vyprávět.,
pohádky do noci než usneš,
poté zahodit za hlavu stres,
přilehnout a stebou jentak snět,

Mohl bych tě hladit,
ve vlasech a potváři,
pokusit se Tě sklidnit,
a počítat slzy vpitý v polštáři,

Mohl bych Ti kreslit po nebi,
prstem srdce z hvezdiček,
ptát se v duchu:Co kdyby?,
a dělat ze neslyším ten nářek,,

Mohl bych se naučit i létat,
a mráčky z oblohy vymetat,
vzít Tě do náručí pohladit Slunce
ukazat Ti obzor tam nad kopce,,

Mohl bych vrátit zpátky čas,
aby si mě políbila zas a zas..
znovu a znovu a ...

To všechno bych pro Tebe mohl..
Autor Roger, 22.03.2007
Přečteno 420x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.... jo, Rogere ... poprvé jsem se zamiloval ...
ve školce ... když mi bylo šest ... do paní kuchařky ...
... byla hodná ... a štramanda ...
a pak ješte ... :-))
no prostě ... o té doby v tom lítám ... :-))
Tobě přeji to samé .... LÍTEJ ... a je to ..!!

23.03.2007 16:14:00 | HarryHH

trochu gramaticky doladit, jinak slušný...

22.03.2007 00:18:00 | Modrý Adept

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí