Přátelstvím psaní pečetěné

Přátelstvím psaní pečetěné

Anotace: .........

Posílám přátelstvím psaní pečetěné
po bílé lásky holubici,
by doručila mojí dívce ctěné:
tisíceré pozdravy.
Vždyť v dnešních dobách hříchem jest:
nedbat v dobré způsoby.
Posílám květem psaní navoněné,
mojí ctěné dívce lvici,
jenž ze všech lidí, které znám
umístil bych po pravici
a svět to místo bezútěšné,
by náhle zdobil zlatý rám.
Autor Lavran, 22.03.2007
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To opravdu ne:).

22.03.2007 21:46:00 | Lavran

Nebydlíš v Lužicích??

22.03.2007 20:24:00 | Hadrák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí