Malování

Malování

Anotace: ...

Vzal jsem si plátno a chtěl zhmotnit lásku 

a každým tahem dotýkal se duše Tvojí, 

v odstínu všech barev našel odpovědi na otázku,

že zhmotnit se ta nádhera nedá, kdy se duše pojí...

 

Vzal jsem si plátno a chtěl lásku malovat, 

pak tančila mi po něm ruka radostně a hravě, 

znám každý záhyb duše Tvojí, Tebe vždy budu milovat,

vymaloval jsem nám louku rozkvetlou,kde sedět s Tebou chtěl bych jen tak v trávě...

 

Vzal jsem si plátno  a chtěl malovat jenom Tebe, 

neboť ve Tvém těle zhmotněna je láska sama,

ve Tvých očích zrcadlí se všechny barvy nebe

a jenom s Tebou nejkrásnější bývají všechna rána...

Autor chalcedon, 07.08.2022
Přečteno 211x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Sonador
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji pěkně

09.08.2022 22:26:03 | chalcedon

Hezké.

09.08.2022 22:08:55 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí