Nežiju, nestojím bez viny

Nežiju, nestojím bez viny

Anotace: ... kdosi mi sčítá hodiny

Nežiju, nestojím bez viny
kdosi mi sčítá hodiny
zubatá směje se
krade se zezadu
bolestí sílí, poločas rozpadu

Duši už nemám, tělo mi mizí
s pocitem marnosti
zas jsme si cizí
kněze chtít nebudu, ten má svůj kostel
milenka budoucí, prázdná je postel

Nežiju, přežívám minuty
minulost, ztracené životy
studené slzy, doteky na těle
předstírám
prý se nic neděje


Nežiju, prožívám vteřiny
ještě se necítím,
tancovat se stíny
o soucit nestojím, bolest už znám
já jenom, nechci být sám

Autor kroužek, 08.08.2022
Přečteno 291x
Tipy 33
Poslední tipující: Stanislav32, Poenika, Pittoresque, danaska, Vivien, zdenka, Caliéry, Dreamy, jitoush, Sonador, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ještě aby ses cítil na tanec se stíny v tak mladém věku. Co bych měla říkat já? Ale verše jsou moc pěkné. ST a pozdrav z Prahy. Daniela

11.08.2022 19:43:32 | danaska

Díky Bohu, že žiješ...

11.08.2022 19:39:39 | Caliéry

ta je tedy úžasná… úsměv.z

09.08.2022 23:17:18 | zdenka

Pěkně "kroužkuješ"*

08.08.2022 19:32:04 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí