Voňavé kouzlení

Voňavé kouzlení

Anotace: ...

Voňavá kuchyně našeho srubu,

voníš mi mátou, jasmínem,levandulí, 

tam v kuchyni tvořené z mocného dubu,

miluju chvíle, kdy se Tvé rtíky k polibku špulí...

 

Zde nádherná kouzla právě se dějí, 

když ladnými pohyby v zástěře tančíš, 

ve větru voňavé vlasy Tvé vějí,

když čarovným kralovstvím právě si kráčíš...

 

Lahodné ovoce, plné slunka a léta, 

jež jsme trhali za domem na jižní stráni, 

s lehkostí motýla, jako když létá,

já smekám s obdivem, před umem Tvých dlaní...

 

Nádherná vůně line se z pece,

to koláče voní ,Mé milé paní

a jestli to cítíte i přes tu dálku přece,

jste srdečně zváni k nám na snídani...

Autor chalcedon, 10.08.2022
Přečteno 187x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Vivien, šerý, Marry31, CULIKATÁ, Fialový metal, Sonador
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je super i ty koláče. Ňam.

27.08.2022 08:43:56 | mkinka

To je tak lidské, tak srdečné, "jako ze starých dob", a navíc, ta s láskou dělaná vůně blízkosti. Kdo zažil a přijde o to, nikdy nezapomene ...

10.08.2022 15:30:51 | Vivien

Tak to si dám říct

10.08.2022 12:09:08 | Marry31

Tak vám uzmu přes modré okno jeden koláček, voní až sem :-)

10.08.2022 09:09:21 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí