Noc bez citu

Noc bez citu

Šest ráno a holka odchází,
sleduješ jen jak se oblíká,
smutek tě nijak neprovází,
té noci se láska netýká.

Sotva ji znáš a nechceš víc,
co měla, to prostě splnila,
city to nebyly, necítíš nic,
přesto že je krásná a spanilá.

Zahnala ten pocit samoty,
dala ti chvilkové štěstí.
Nemůžeš nabídnout jistoty,
jen že tu jednu noc přespí.

Zapálíš cigáro, potáhneš,
říkáš si jaký jsi král,
uvaříš kafe a kalhoty natáhneš,
pak jsi se pousmál.

Řeknu ti frajere, pro mě jsi nic,
probouzíš city co nechceš znát,
a nemůžeš darovat o špetku víc,
a stejně se dokážeš smát.

Řeknu ti frajere, ty si to hoď,
co děláš, to je na zabití,
myslela že bude tvoje choť,
ale už vůbec nic necítí.
Autor Křemen, 14.08.2022
Přečteno 135x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí