Ranní psaní

Ranní psaní

Hrotem mysli píšu list,
jež srdci adresován je.
Svými slovy jsem si jist,
co žádný smutek neskryje.

Chci dát ti to co sám si beru,
city bez nichž nejde být.
Nechci milovat tě na sekeru,
budu tě vždy velebit.

Náboženství všedních srdcí,
sladí čas co plyne skrz.
Motýlci se v břiše vrtí,
ještě chvilku se mě drž.

Budu mlsat sladkost bytí,
z korpusu tvé jemné kůže.
Život já dám za soužití,
ve vůni tvé krásné růže.
Autor petrzal, 15.08.2022
Přečteno 188x
Tipy 8
Poslední tipující: CULIKATÁ, Marry31, šerý, Jan Kacíř, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké.

15.08.2022 08:36:07 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí