Ráno

Ráno

Po noci probdělé
víčka mám šedivá
znaménka pálivá
nechals mi na těle.

Po noci probdělé
srdce mám znavené,
chce spát, však ještě ne,
tvrdí mi dospěle.

Po noci probdělé
ráno je moudřejší,
tiše mě konejší
mí strážní andělé.

Po noci probdělé
jsem ve tvém vězení,
pomoci mi není,
říkám si...vesele?!?
Autor Fractura cordis aperta, 15.08.2022
Přečteno 198x
Tipy 14
Poslední tipující: Amiradi, Frr, Discipulos, Kan, Rozmarýna, Marry31, Roser, CULIKATÁ, Pablo Kral, Protos1182, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí