Z písku tvých hodin

Z písku tvých hodin

Anotace: ...

 
 
 
Kráčel jsem slepý
klopýtal ve tmě
s touhou
kde jsi
k sobě
zas veď mne
vidět
vnímat Tě
poprvé
nejen za ruku
nehledat
žádnou záruku
 
Běžet jak tenkrát
bosý
nahlas
učit se smát
z písků tvých hodin
postavit hrad
z nadějí
vteřin rozbitých
nemyslet
už jenom
být
 
Tančit zas s Tebou
v rytmu
tvých tichých dozvuků
v touze
dál cítit Tě
přitáhnout za ruku
rozesmát
ta dlouho smutná ústa
voňavá louka jsi
živá
už nikdy
pustá
Autor kroužek, 17.08.2022
Přečteno 150x
Tipy 14
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ, Ishtar, Marten, jitoush, ukrytá v máku, vůně mraků, Lexi, šerý, Frr, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí