S myšlenkou na tebe

S myšlenkou na tebe

S myšlenkou na tebe uléhám,
s myšlenkou na tebe vstávám,
S myšlenkou na tebe
všem chmurám
sbohem dávám.
S myšlenkou na tebe
dny sluncem jsou prolité,
s myšlenkou na tebe
nic nezdá se složité.
Skládání básně, uhlí do sklepa.
Těším se na naši společnou
cestu života.
Autor Karel Letník, 18.08.2022
Přečteno 275x
Tipy 4
Poslední tipující: LauraX, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.. :-)

10.11.2022 16:52:21 | LauraX

Hezká báseň.

18.08.2022 15:31:51 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí