Dar

Dar

Anotace: ..

Jsem jako vyprahlá poušť
co čeká na kapičku vody.
Jsem jako kytička čekající
na první jarní paprsky.
Jsem toužící a těšící se
na každou chvilku s tebou.
Jsi má voda,
jsi mé slunce
jsi dar,který mi život dal
a já mu za něj děkuji.
Autor Zlatičko, 22.03.2007
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná..... ;-)

22.03.2007 13:28:00 | Dejfor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí