Starý básník ve velkém baru u Rozhlasu

Starý básník ve velkém baru u Rozhlasu

Anotace: Starý básník se zamyslel podruhé a šel si s obrovskou  poetickou pokorou  uvařit  čočkovou polévku  s játrovými knedlíčky

Starý básník
se zamyslel
 
Piráti dělají
velkou PR chybu,
prosazují
menstruační vločky
zdarma
 
...ale kolik holek si hraje na menstruaci
a kolik na svatbu?
Jo kdyby prosazovali svatby
(včetně svatební hostiny) zdarma.
 
...to by byla jiná písnička.
 
 
Starý básník
se zamyslel
podruhé
a šel si
s obrovskou 
poetickou pokorou 
uvařit 
čočkovou polévku 
s játrovými knedlíčky
Autor Medved23, 21.08.2022
Přečteno 251x
Tipy 8
Poslední tipující: Stanislav32, kudlankaW, Marten, šerý, Frr, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí