...Polibek...

...Polibek...

Anotace: ...miluj a nech milovat...

Pevně sevřela jeho dlaň,
aby najevo své city dala.
On přitáhl ji, splatil daň.
Pochopil, už nedoufala.

Opřela svou tvář o tu tvoji,
ta blízkost ti až brala dech.
Tak neptej se mě jak to bolí,
když tě ztrácím v těchto dnech.

Tajně, jak svobodní motýli,
dosáhli jste k výškám nebe.
A od té chvíle, když si políbil,
už nepatříme vedle sebe...
Autor Severka, 22.03.2007
Přečteno 463x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Severko,to je prostě krása!
Má duše básníka teď jásá,
dojetím až slzy kanou...
Díky Ti! A nashledanou...
capricornus 1

25.04.2007 21:45:00 | Kozoroh 1

smutně krásná...

22.03.2007 16:14:00 | Favi

Moc hezká, jako vždy :o)

22.03.2007 14:41:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí