Podzim duše

Podzim duše

Hluboko žijeme pod nebem,
nedopadne vždy světlo k nám.
Někdy zahnat smutky nesvedem,
přesto mám v srdci teplo co ti dám.

Hrot pera andělů někdy vynechává,
když píše na listy našich osudů.
Láska však hřáti nepřestává,
zahání smutku obludu.

Pojď blíž já tady jsem a budu,
můžu mluvit nebo mlčet - jak si budeš přát.
V milování jsem Lásko zbaven studu,
chci brečet s tebou a nebo se i smát.
Autor petrzal, 23.08.2022
Přečteno 177x
Tipy 7
Poslední tipující: CULIKATÁ, šerý, Marry31, mkinka, Sonador
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně se mi četlo. Líbí.

24.08.2022 08:33:32 | CULIKATÁ

Moc krásně ti to ladí :)

23.08.2022 11:43:18 | Marry31

pěkné*

23.08.2022 08:21:15 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí