Tři v jednom

Tři v jednom

Anotace: ...

Pokud tu ještě chvíli zůstanu,
budeš naslouchat mému srdci?
Změnilo se zamilování v lásku?
Cítíš to jinak, opravdu to vědět chci?

Možná o tom ani nechci mluvit,
neboť se bojím, co by rozhovor přinesl,
roztržku, hádku nebo mír a klid?
Nebo jen díru v srdci a rozbitou mysl?

Špatně se mi dychá jen na to pomyslím.
Srdce mi buší a potí se mi ruce.
Jsi můj lék i droga, káva tři v jednom,
proto stojím před tebou, přímo zde.

Představuju si budoucnost, má dva konce.
Doufám v ten lepší, ve kterém mě držíš
v náručí a šeptáš mi do ucha "miluji tě"
a není tam žádné podmiňovací "když".
Autor AngelLia31, 24.08.2022
Přečteno 161x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Sonador, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí