Navzdory

Navzdory

Jasné noci hvězdy lžou,
nebo se jen ztrácím v textu.
Opilý Bůh náhodou,
přiznal "Já se pletu".

Bez rotoru v znameních,
následuji srdce střelku.
Vymaněn z prožitků bahenních,
neoslněn leskem šperků.

Tak za tebou Beruško směřuji,
i myšlenky mé vánkem k tobě vanou.
Jsem tady a miluji,
láskou pevně ukovanou.
Autor petrzal, 25.08.2022
Přečteno 142x
Tipy 7
Poslední tipující: Jan Kacíř, Sonador, Psavec, šerý, Marry31
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí