Byl jsi...

Byl jsi...

Anotace: ...jedno poučení

Byl jsi jen smutnou poezií
Slovníkem plným ženských jmen
Cestou, již deště tiše myjí
Výhercem zakázaných cen

Byl jsi jen trapnou komedií
Které jsem nechtěla se smát
Nedozpívanou melodií
Myšlenkou v mapách na návrat

Byl jsi jen slepou epizodou
Ztraceným kouskem života
Snad nedopsanou kapitolou
Kterou si vítr pomotal

Byl jsi jen řekou, co se topí
Krabičkou nálezů a ztrát
Byl jsi… to nikdo nepochopí
Rampouchy, co nechtějí tát

Byls jedem v Amorových zbraních
Zbylo jen pár zbloudilých střel
Které už nedokážou zranit
Byls poučením, aniž bys to chtěl
Autor Jn.s, 22.03.2007
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Faunovo velmi pozdní odpoledne... :-(

roboti na mě
JUK_ají

22.03.2007 14:59:00 | G.P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí