22 11

22 11

Anotace: Vytaženo z "archivu" vol. 1.

-22 11-
 
Moje známá. Však to známe.
Milá, chytrá, krásná.
Pohledy známý. Drinky dáme!
Poslední kapka zkázná..
 
Polibky. Vlhký a krásný.
Nehty do mě vjíždíš.
Unášíš mě svoji vášní,
když pohledy mě sjíždízš.
 
Zaplacíno! Zvedat kotvy!
Tak tedy prý ke mě..
Nežné ruce se mě dotkly,
zrovna když jsem na dně.
 
Tulení v peřině, ta nejezčí noc.
Tlačí mě u srdce, teď už moc.
Duše má, co děláš?
To má bejt fór?
 
Slunko svítá.
"Tak se teda měj..."
Záměrně všechno chcípá.
Na ty rýmy vám už seru.
 
Láska po první noci.
Láska na jednu noc.
Tohle je postmoderní láska.
Nikdy nemůžem být spolu.
 
.
Autor Slechtic, 27.08.2022
Přečteno 134x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí