Nové pokušení

Nové pokušení

Anotace: Není to přímo o lásce, ale těsně to s ní souvisí...

Tvé rty,
měkké, jak něha sama,
hlas ztichlý,
snad nejsem tím oklamána,
můj dech, mělký a rychlí.

Tak něžné,
dotyky pocítila má tvář,
ruce bloudili mi po těle,
ani jeden z nás nemá svatozář,
i přesto bylo nám spolu skvěle.

Tvůj obličej,
skryt ve vlasech mých,
venku se pomalu stmívá,
polibky i na lících,
uvnitř mne cosi zpívá.

Tak moc,
chtěla jsem, abys neskončil,
však vím, přijde to zas,
ten pocit, ten mi zbyl,
dals ochutnat mi, zas nových krás.
Autor Pincik, 22.03.2007
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dik:o))

23.03.2007 07:53:00 | Pincik

co si budem povídat ;-) pěkně-pěkná...líbí ;-)

22.03.2007 23:17:00 | Dejfor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí