Revitalizace

Revitalizace

Ač chátrám jako statná skála,
duch i tělo se mi zvolna rozpadá.
Naděje jako světlo do mě zašeptala,
a mě kvete v srdci zahrada.

Oč težší jsou teď všechny věci,
tím vítězství mě více hřeje.
A když se hvězdy nerozsvěcí,
mě láska v srdci píseň pěje.

Tys dirigentkou not mé mysli,
když v sonet zmatky moje přetváříš.
Ty oživuješ moje smysly,
když v mé blízkosti zazáříš.
Autor petrzal, 01.09.2022
Přečteno 118x
Tipy 10
Poslední tipující: Kan, CULIKATÁ, šerý, Jan Kacíř, Stanislav32, Marry31, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedené verše.

02.09.2022 10:38:30 | Kan

Moc pěkné verše :)

01.09.2022 15:09:18 | Marry31

Nádherné.

01.09.2022 14:26:35 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí