Dopis

Dopis

Anotace: Malování tahů 2022

Lásko, létají Ti ptáci na pozdrav.
Já vím, máš je rád.
To hnízdo plné štěbetání
vneslo úsměv do Tvých dlaní.

Stýská se mi od svítání.
Ten malý opeřenec nese psaní
a padá Ti na parapet.
Vidím, že ho čteš
mezi řádky hladíš
i dáváš milou zvěst.

Líbám z dálky Tvé ruce,
co máchají se v mouce.
Upečeme chleba jenom spolu.
Smích objevíme na obzoru.
Je zelená.
Vcházím.
Měj se na pozoru.
Pomilujeme se dle klasického vzoru.
Chci Tě cítit a nebýt sama v bolu.
Autor mkinka, 02.09.2022
Přečteno 200x
Tipy 8
Poslední tipující: Amonasr, Equus przewalski, Marry31, Psavec, Kan, Protos1182, Holoxicht
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí