Kdybych byl

Kdybych byl

Kdybych byl labutí

byl bych jen s tebou

kdybych byl jehnětem

plakal bych do noci

z důvodu bezmoci

 

Kdybych se otáčel

viděl bych sebe

kdybych byl upřímný

cítil bych nebe

neztratil tebe

 

Kdybych byl rtama

jen bych tě líbal

kdybych byl poštolkou

jen bych si létal

nad tebou

 

Kdybych byl prosebník

žádal bych odpuštění

prosil bych za to

co bylo

a už není

 

Kdybych byl tebou

měl bych se rád

kdybych byl žoldákem

s dýkou do zad

sny bych si krad

 

Kdybys byla Baucis

byl bych tvůj Philemon

jen místo mě

to bude

on.

Autor bunches2, 02.09.2022
Přečteno 211x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Marten, Fialový metal, Stanislav32, Lexi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí