Kříž

Kříž

 

Na zádech si vleču

dřevěný těžký kříž

každý večer

když se svleču

chtěl bych ho mít

pryč

 

Je ze stromů

které jsi neznala 

a já je sázel celý věk

ve větvích jsi hledala

lásku, upřímnost 

a vděk 

 

Byla to marnost

byl to jen klam

zbyla mi věrnost

a víc

nemám 

 

Mezi tebou a mnou

vyrostla mříž 

prošla sis tmou

a já nosím

kříž

 

 

Autor bunches2, 12.09.2022
Přečteno 129x
Tipy 9
Poslední tipující: Marten, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Stanislav32, Manni3, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí