Hledám

Hledám

 

Tak jako rybář 

čeká na svou rybu

já uvnitř tebe

pokouším se najít chybu

však vidím jen tvou vnitřní krásu

 

                    pochopení

     milování

                                                            spásu

 

Vidím v tobě akorát

lásky plný vodopád

vidím v tobě svatozář

já v citech prostý bankrotář

obdivuji tvoji moc

s kterou spěcháš na pomoc

nešťastným a opuštěným

nemocným a nikde chtěným

 

 

Autor bunches2, 13.09.2022
Přečteno 150x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, Marten, Stanislav32, Fialový metal, Marry31, Nariam, Holoxicht, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí