Pevné pouto

Pevné pouto

Anotace: Ne každý vám lásku přeje....

Ledy tříští, smutek bourá,
láska vše spojí v pevná pouta.

Mnoho je lidí, co nám lásku nepřeje,
my jim však ukážem co láska dovede!

Stačí jen milovat, mít moc rád,
jeden druhého tolerovat.

Miluji Tě.
Autor Hops, 22.03.2007
Přečteno 506x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska to je tolerance...

31.08.2007 23:00:00 | Bíša

Je to stručný a hezký!!

24.03.2007 16:25:00 | Iwetta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí