whisky taur 17

whisky taur 17

když mě bolí srdce
nejradši bych spal
a na lahev od whisky
už se nedíval

když mě bolí srdce...

ale co když whisky
také bolí srdce

zavřená je ve skle

etiketa na světle
čte mé slzy lesklé

je zde ještě někdo
kdo by se mnou vstal ?

není

a tak u whisky
skláním hlavu na sklo

na stůl s fotkami

kdy jsem se i bez whisky
s tebou na svět smál

a ty ? kdy jsem tě miloval ?


to když jsem spal
Autor J's .., 16.09.2022
Přečteno 80x
Tipy 9
Poslední tipující: šerý, Lexi, Fialový metal, mkinka, Psavec, Stanislav32, Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň vroucí a upřímná v použití slov.

06.10.2022 16:25:26 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí