Pán který zůstal snem

Pán který zůstal snem

Anotace: Báseň co jsem napsal z nudy a smutku.

Den za dnem,
zas a zas
čekám na ten správný čas.
kdy ten sen,
co mám zas.
nebude snem
až přijde čas.

Den za dnem,
zas a zas.
chybí mi jeho krásný hlas,
co zlepší den,
ten jeho hlas.
nebude snem,
až přijde čas.

Den za dnem,
zas a zas.
kde je jeho tmavý vlas,
jenž je dlouhý
jako klas,
nebude snem,
až přijde čas.

Den za dnem,
zas a zas
A já pane ptám se vás
klepu se,
a třepe hlas,
nebuďte snem
nadešel čas.

Den za dnem,
zas a zas
neslyšel jsem jeho hlas
on šel pryč,
a já zas,
vše je snem
přišel můj čas.

Den za dnem,
zas a zas,
nikdo neslyší můj hlas,
a já ležím
a už zas
nebudu snít
už není čas.
Autor Marcin, 16.09.2022
Přečteno 132x
Tipy 1
Poslední tipující: Holoxicht
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí