Dno nade mnou

Dno nade mnou

Anotace: .... netuším...

Sedím tu a hledím vzhůru
a říkám si jakou mám smůlu,
že na dno nedohlédnu...

Říkám si :"pravda to není."
tiše věřím, že se to změní,
protože nic jiné mi nezbývá,
mé tělo se prachem pokrývá...

Mysl se toulá tmou
a srdce chce za Tebou,

ale to možné není,
dokud světlo denní,
neprosvítne,

dokud mi neposkytne,

pohled na Tebe.

Počkám si dlouho,
protože ty už tu nejsi...
Autor deSolAxe, 26.03.2005
Přečteno 488x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí