Přijímání

Přijímání

Anotace: Jsem příznivcem podobojí . . .

Noří se v hlubinách duše,
myšlenka z vesmíru mojí mysli.
Jak šíp vystřelen z kuše,
co zasáhl mé smysly.

Koupám se v variacích fantazie,
s vůní přání mých a snů.
Hvězdy jsou jako tóny poezie,
a srdce dirigentem těch mých dnů.

Tys hlavní postavou té hry,
co kulisy do šedi dnů čmárá.
Ze srdce plameny mi vyšlehly,
a duši smíchem rozehřálas.

Pojď hřát mě ještě chvíli
a barvit moje fádní žití.
I hvězdy se už zastavily,
rty nastavuji k z lásky pití.
Autor petrzal, 21.09.2022
Přečteno 131x
Tipy 5
Poslední tipující: Sonador, Psavec, Marry31, šerý, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí