Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: Tohle bylo původně pro mou (ex)lásku

Pro lásku budoucnost nevidí
ta dívka, co zná jenom svůj svět.
Pro ten cit, co cítí nelidi,
pro ten cit, z něhož má strach,
pro ten cit sfoukla ze srdce prach,
ze srdce, v němž raší lásky květ.

Pro lásku před světem oči zavírá,
ta dívka z kraje pohádek a snů,
co novou část života teď otvírá,
ta dívka, co v noci nemůže spát,
ta dívka, co máš ji snad rád,
nevnímá už svět nocí a dnů.

Pro lásku verše teď tobě chtěla by psát,
ta dívka, co neví, že venku je tma,
ta dívka, co neví, co může ti dát,
ta dívka, co skrytě a tiše,
ta dívka, co verše ti píše,
ta dívka, co ráda tě má.
Autor pax.deora, 22.03.2007
Přečteno 786x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Krásná

02.09.2007 23:54:00 | blue

Hezoučká :-)

23.03.2007 15:11:00 | Jitul

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí