Podzim

Podzim

Anotace: ...

Hrozny zrají na vinicích
a troubení jelenů všude kolem
kouř z komínů, cítíš ho v plících
léto je pryč, vnímáš to horem, dolem...

První mráz ráno hladí ti tváře'
a my dva nedržíme se v pase,
Láska, jak ze slabikáře,
uvidím tě brzy, zase?

A v krbu oheň hoří
zapálil jsem ho pro nás, směle
tuhle mou náladu tvoří
mít tak, i to málo, cítil bych se skvěle

A jelena střelí
v největší lásce
nám to však přejí,
když běžíme k pásce
miluju podzim, někteří klejí
nejlepší období, co přeje lásce...
Autor Nazgulll, 22.09.2022
Přečteno 193x
Tipy 7
Poslední tipující: Stanislav32, Aramgad, mkinka, Marten, Psavec, Sonador
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu poezie laskavé luny. Bezva text. Už začátek tak krásně začíná.

25.09.2022 19:33:10 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí