Hvězdy

Hvězdy

Anotace: Malování síly

Obloha a hvězdy.
V dálce jsi Ty.
Tichý romantiku
a vážíš každou větu.

Já mluvím jako rychlá voda.
Koukáš a slov se nedostává.
Žena je něco před níž se žádný neschová.

Dá jablko Adamovi a ten se usmívá.
Dále jdou dva a dva.
Zrak spolu se jim upíná.

Bible ruce spojí
a vzejde slib trojí.
Cit čarovat umí
v jsoucnu slasti.

Můžou za to hvězdy?
A Adam je rád,
že snědl jablko,
žít bez ženy -
lze jen naoko.

Má půvab francouzského šansonu
a dá parfém do domu.
Láska je smích i štěstí.
Věčná ruka nad propastí.

Vidím malý srpek měsíce.
Na kvítek života čeká se více
a vyplatí se.

Hvězdy povídají.
Ráno slunce zardí se.
Dnes s rozbřeskem.
Pomiluj se.
Autor mkinka, 23.09.2022
Přečteno 181x
Tipy 15
Poslední tipující: Bufik, Sonador, Perla78, Kan, Stanislav32, Psavec, šerý, Fialový metal, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta je pěkná*

26.09.2022 14:14:01 | Sonador

Moc děkuji

26.09.2022 17:04:04 | mkinka

Ano - pomiluj...něho sladká...Tys Jíťo včelka něhomedná z praúlu LÁSKY..
JUJUjujuyuyuYUYUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍííííííČKY a básně Tvé jsou Tvé milé dětičky*:-D* ST*

23.09.2022 09:58:14 | Frr

Ach, děkuji drahý,frr.

23.09.2022 10:50:54 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí