Spřízněná duše

Spřízněná duše

Tuláku po hvězdách,
vesmírný mořeplavče,
vídám Tě ve snách,
srdce mé volá a pláče.
Lásko má odvěká,
kam vedou Tvé kroky,
já v těle člověka
čekám tu celé roky.
Až zřím Tvoje oči,
úsměv, dolíčky a vrásky,
do náruče chci skočit
odevzdat se čaru lásky.
Autor Perla78, 23.09.2022
Přečteno 140x
Tipy 11
Poslední tipující: Sonador, Jan Kacíř, Emily Říhová, Fialový metal, mkinka, Psavec, Protos1182
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jedna z mých oblíbených knih. Děkuji za připomenutí.

25.09.2022 22:46:00 | Jan Kacíř

Moc ráda jsem se zacetla.

23.09.2022 22:20:06 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí