Spřízněná duše 2

Spřízněná duše 2

Buďte sbohem, přátelé,
na planetě Maldeku,
tak končí vše veselé,
jsem vězeň na útěku.
Na rukou tíží okovy,
cizáci dobyli náš svět,
ve válce zničili domovy,
nezůstal jediný květ.
K brambůrce modravé
upínám zrak a naději,
chlácholím churavé,
mrtví by byli raději.
I Ty mi chybíš, lásko.
Šeptal jsi tiše slova:
V příštím životě, krásko,
najdu Tě všude znova.
Osamělá den po dnu,
s nadějí chodím spát,
zjevíš se aspoň ve snu,
bude se mi o Tobě zdát?
Autor Perla78, 24.09.2022
Přečteno 182x
Tipy 4
Poslední tipující: Nona, marketkova, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stačí věřit a přát si, znám to, přijde.

24.09.2022 09:03:27 | Nona

Děkuji, už ho znám, ale k ničemu se nemá;-) Asi zapomněl, kým je...

24.09.2022 13:33:05 | Perla78

Přeji hezký sen.

24.09.2022 05:25:34 | mkinka

Děkuji, ještě raději realitu;-)

24.09.2022 13:34:16 | Perla78

Ano.mas pravdu.

24.09.2022 21:18:54 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí