sex

sex

v dánsku si mě chytla za nohy a svlékla kalhoty, já se smál,
často jsem tě musel finishovat na zemi, abychom prostěradlo nemuseli prát.
tím druhým jsme se přikrývali, naše těla pod peřinou vždy začala moc hřát,
jednou jsi mě pod ním přes trenky hladila, i když můj kamarád vedle spal.

strašně ráda si mě hltala a dusila se, mezi stehnama se ti dělal žár,
kupovala si takové prádlo, které jsem mohl okukovat jen já.

dva dny před rozchodem jsem tě líbal a sliboval, že si tě brzo budu brát,
tvůj pohled a doteky se osladily na souhlas.
byli jsme spolu rok a bylo to jak z pohádky,
vše jsem zahodil během týdne a důvod pražádný,
miluji tě stále stejně, ba i víc,
mám jen často úzkost, nezasloužím si nic.
po nocích mě uklidňuje, že jsi se nikdy rozejít nechtěla,
pak si ale vzpomenu, kolik bolesti ti ta celá věc způsobila,
promiň julie

jednou jsem si tě položil na sebe a udělal tě, postříkala si mi celé nohy,
a pak ses do mě zatulila a my byli celý mokrý
Autor aiden, 24.09.2022
Přečteno 254x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Po přečtení mi před očima naskočilo naše dřevěné prkénko s podobou prasete a palička na maso, nevím, proč.

25.09.2022 20:16:05 | Philogyny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí