whisky taur 23

whisky taur 23

sladký život nejde osolit
jak polívčičku
děkujícího básníka
jenž utápí se v růži v mateřským mlíku

budeme ho snad kojit ?

vzpomeneme na matičku
a půjdeme
pod zemičku

jak červavá jablka

doufající že shnije smutek
a vyroste z jadérek
pláňka
jež mnoho ovoce nedává

tak je to i s mojí

láskou k tobě
Autor J's .., 26.09.2022
Přečteno 75x
Tipy 7
Poslední tipující: Marten, mkinka, šerý, maliska, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí