Ranní restart

Ranní restart

Známé je jako v oparu,
stín vrhá na mě odraz snů.
Možná se ztrácím pomalu,
či čekám nežli vyhasnu.

Strach ale nemám - není důvod,
mám světlo v srdci jasné.
Amore klidně na mě znovu uhoď,
milovat budu než mi zhasne.

A ono nezhasíná plane dál,
v tom žiji z tepla těch tvých rtů.
Tak jako jindy dnes jsem posnídal,
polibek ranních restartů.
Autor petrzal, 27.09.2022
Přečteno 154x
Tipy 8
Poslední tipující: Sonador, Psavec, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

polibky ranních restartů jsou fajn .)

27.09.2022 16:32:01 | xoxoxo

Moc krásné.

27.09.2022 15:17:50 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí