Myšlenky o lásce

Myšlenky o lásce

Anotace: Jen těžko se zapomíná na něco,co bylo krásné

1. Přes slzy nevidím na tvou tvář,
usmívej se na mě prosím ještě,
mám v srdci bolest a zároveň zář,
na okno dopadají kapky deště.

2. Kdybych jen mohla dotknout se tě zlehýnka,
kdybych věděla,že neodmítneš pohled můj,
k lásce vede jen jedna cesta,jedna pěšinka,
vytrvám ještě stůj co stůj.

3. Neodmítej,to co se ti nabízí,
vždyť nejsme ještě staří,
vím,že i tebe něco pobízí
hladit tvář ženy,
věříš,že sen tvůj se podaří.

4. Chodíš lesem a sbíráš klestí,
hodněkrát máš pocit,že jsi sám,
že v nenávratnu je tvé štěstí,
důvěřuj mi,možná ti mohu něco nabídnout,
něco ti dám.

5. Krajina před tebou ubíhá a mizí,
pročítáš si knížku,
ten koho si miloval je náhle tak vzdálen a cizí,
je ti trošku zima,oblékáš se do teplého kožíšku.
Autor paprsek, 22.03.2007
Přečteno 429x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí