Prší něha

Prší něha

Anotace: Malování síly 2022

Za oknem kapky
a já je mám i na čele.
Ráda bych šla do vyhřáté postele.
Směješ se jako andílek.
Deka plná pomněnek.

Jsem spisovatelka.
A co když o tom napíšu?
Máš v očích hrst vesmíru.
Klape verš snad tisící.
Hladíš a zůstáváš při svíci.

Dveře jen vržou láskou
a báseň čistou řádkou.
Pro Tebe slova pokvetou.
Já jen narozenou kometou.

Dnešek náš v touze vyvěrá.
Hra odkrytá s duchem těla.
Mluví lyrikou,
protože moc chtěla.

Už prší cit
a oběma nám je líp.
Víra v lásku dává žít.
Autor mkinka, 02.10.2022
Přečteno 224x
Tipy 16
Poslední tipující: Bufik, Dejvis, Sonador, Frr, Fil, Stanislav32, Fialový metal, Psavec
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

žít žít ŽÍT*ST*

03.10.2022 00:09:34 | Frr

Moc děkuji.

03.10.2022 06:33:32 | mkinka

Nádhera

02.10.2022 19:47:49 | Stanislav32

Hlavně že ti udělalo radost.

02.10.2022 19:52:50 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí