Den šedivý šel ulicí

Den šedivý šel ulicí

Anotace: Další písňový text na melodii chansonu Marjolaine.

 

Den šedivý šel ulicí,

z bouřkových mraků čepici,

bezcílně tak se toulal jen,

o slunci snil svůj marný sen.

 

To za mraky je zamčené,

však vrátí se nám, ne, že ne,

teď píseň svou mi zpívá déšť,

tak říkám jen: "Nu, vem to nešť..."

 

R:

Ó, lásko má, co se ukrýváš,

ó, lásko má, jaké jméno máš?

Ó, lásko má, jednou přijde den,

kdy duhy luk nás dva propojí jen. 

 

 

 

Když vítr mraky rozehnal,

já pod oknem tvým sám jsem stál,

a kytara má omšelá

se mnou si píseň zapěla...

 

Však marně její struny zní,

a srdce mé o tobě sní,

neslyšíš píseň tesklivou,

nebudeš, děvče, dneska mou...

 

R:

Ó lásko má, co se ukrýváš,

ó, lásko má, jaké jméno máš?

Ó, lásko má, jednou přijde den,

kdy duhy luk nás dva propojí jen...

Autor Kozoroh 1, 02.10.2022
Přečteno 166x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Sonador, Fialový metal, šerý, Psavec, Frr, Fil
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí