Slepá ulička

Slepá ulička

Anotace: tak jako každý nový den má svůj konec...i tak to je u ostatních že???

Jak se rodí nenávist,
To už přeci dobře znáš,
Mám tu počmáraný list,
Co je na něm nepoznáš…

Stará fotka hýří prachem,
Hrdlem proudí pouhý klam,
Potají dýchám se strachem,
Klečíc se ti tady vzdám…

Plané touhy plané sliby,
Odpusť si ty podlé trny,
Šrámy byly hrozné chyby,
Písní zněly prasklé struny…
Autor Gamy, 22.03.2007
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí